Carta d'hivern

Col·lecció: 
Número de la col·lecció: 
89
Nombre d'edició: 
1a
Data de publicació: 
setembre del 2023
ISBN: 
978-84-19474-27-8
Format: 
14,3 x 21,5 cm
Pàgines: 
240
Enquadernació: 
Rústica amb solapes
PVP: 
19.00 €

La història d’una ruptura que deixa una profunda empremta psicològica

El desembre del 2006 la Rita Romans arriba a Sant Petersburg amb el propòsit d’escriure una carta al Víctor Fontclara. Té cinquanta anys. Quan en tenia vint i ell vint-i-set, van començar a sortir. Llavors ella estudiava Filosofia i ell era crític d’òpera. Els unia la passió per la música, per la pintura, per la literatura. Al cap de poc de conèixer-se es van fer inseparables. Però, inesperadament, ell va decidir marxar a Milà per fer la tesi doctoral sobre l’òpera Nabucco i allò va ser un punt d’inflexió. Al cap d’uns mesos, es van separar. La Rita va travessar un túnel molt fosc que la va fer emmalaltir. Però, a poc a poc, el poder de les paraules i de la música la van ajudar a anar transformant aquell patiment i va tornar a sentir el coratge per viure.

Trenta anys després, ja convertida en psiquiatra, des de la cafeteria de l’Hotel Astoria de Sant Petersburg, envoltada de silenci i contemplant la neu que cobreix el carrer i la plaça de Sant Isaac, rememora la seva relació amb el Victor i vol escriure-li una carta per explicar-li la seva transformació.

NOTES DE PREMSA:

Fonda Europa - somGranollers: https://www.somgranollers.cat/noticia/91571/teresa-pous-presenta-carta-dhivern-a-la-fonda-europa?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter.

TV Girona: https://www.facebook.com/teresa.pous

Ràdio Vilamajor-El mercadillu (des del min. 65:14 fins al 81:25): https://www.ivoox.com/mercadillu-17-12-2023-audios-mp3_rf... 

Sies.TV: https://sies.tv/teresa-pous-per-mi-lhivern-es-un-aturar...