De la cuina i la vida

Converses amb Josep Lladonosa i Giró
Col·lecció: 
Número de la col·lecció: 
35
Nombre d'edició: 
1a
Data de publicació: 
gener del 2023
ISBN: 
9788418908903
Format: 
15,3 x 23,3 cm
Pàgines: 
144
Enquadernació: 
Rústica cosida amb solapes
PVP: 
17.00 €

El llibre més personal de Lladonosa, en què no es mossega la llengua parlant sobre la cuina moderna i els cuiners dels darrers anys

Aquest recull d’entrevistes a Josep Lladonosa i Giró és com un relat autobiogràfic del cèlebre cuiner i el seu temps. Lladonosa hi parla de l’evolució de la cuina a casa nostra, de la cuina en general i de la mateixa professió de cuinar, i també del canvi en els ambients socials, culturals i polítics que l’han acompanyat. Al llarg de les converses, l’alguairenc no s’està d’evocar els aspectes més crus de la seva vida, de dirigir crítiques acerbes a l’evolució –segons ell, aberrant—de la professió, ni de reivindicar-se com a treballador de la cuina i com a pioner en l’estudi, la divulgació i la dignificació del patrimoni culinari català.

ARTICLES DE PREMSA:

Ressenya publicada al TotLleida.cathttps://totlleida.cat/de-la-cuina-i-la-vida-converses-amb-josep-lladonosa-i-giro-divan-mambrillas/.

Propostes gastronòmiques publicades a Núvol «Alimentant el drac de Sant Jordi» https://www.nuvol.com/llibres/alimentant-el-drac-de-sant-jordi-316024.

Salvador Cardús a l'Ara.cat «De l'anomenat processisme a la rebentada»: https://www.ara.cat/opinio/anomenat-processisme-rebentada-salvador-cardus_129_4743547.html?giveAway=5nJPK8oGVieLqdRN.