Miquel Strogoff

Traductor/traductora: 
Josep Maria Pinto
Col·lecció: 
Número de la col·lecció: 
102
Nombre d'edició: 
1a
Data de publicació: 
novembre del 2023
ISBN: 
978-84-19474-21-6
Format: 
14,3 x 21,5 cm
Pàgines: 
408
Enquadernació: 
Rústica cosida amb solapes
PVP: 
26.00 €

Una novel·la d’acció trepidant a través de 5.000 quilòmetres d’estepa, considerada la millor del gran Jules Verne

Miquel Strogoff, un jove del cos de correus del tsar de Rússia, té una missió heroica i gairebé impossible: lliurar una carta al gran duc, el germà del tsar, per alertar-lo d’una invasió imminent dels tàrtars. Per aconseguir-ho, haurà  de fer a cavall els més de 5.000 quilòmetres que hi ha entre Moscou i Irkutsk, a Sibèria, viatjant d’incògnit, gairebé sense descansar i enfrontant-se a tota mena de perills.

Durant el trajecte coneixerà la Nàdia, una jove letona que també viatja sola a Irkutsk per trobar-se amb el seu pare, i farà amistat amb els periodistes Harry Blount i Alcide Jolivet, disposats a ajudar-lo. Però el traïdor Ivan Ogareff, un antic soldat rus desitjós de venjança, i una cruel horda de tàrtars capitanejada pel ferotge Feofar Kan, faran servir tots els mitjans al seu abast per descobrir la identitat del correu del tsar i impedir que arribi a Irkutsk.

Escrita el 1876 amb l’assessorament de l’escriptor rus Ivan Turguénev, Miquel Strogoff es va convertir en la novel·la d’aventures per excel·lència, un clàssic de tots els temps amb un ritme vertiginós i un protagonista inoblidable, que Verne converteix en una icona de la tenacitat insubornable.

NOTES DE PREMSA

 L'irradiador - «El Miquel Strogoff de Pinto» - 3Cat: https://www.ccma.cat/3cat/el-miquel-strogoff-de-pinto/audio/1193767/