Orgull i prejudici

Traductor/traductora: 
Maria Rossich
Col·lecció: 
Número de la col·lecció: 
14
Nombre d'edició: 
1a
Data de publicació: 
febrer del 2024
ISBN: 
9788418908705
Format: 
15 x 23 cm
Pàgines: 
440
Enquadernació: 
Tapa dura folrada
PVP: 
23.95 €

La novel·la més coneguda i estimada de Jane Austen

Els Bennet —un matrimoni amb cinc filles en edat de casar-se— es poden permetre viure folgadament perquè el pare, un home culte i sorneguer, és usufructuari de la casa familiar i de les finques que l’envolten. Però, tot i així, la senyora Bennet pateix pel futur que espera a les seves filles quan el marit falti —si no és que aleshores ja són totes ben casades—, perquè llavors la casa anirà a parar a les mans del seu parent més pròxim, el senyor Collins. 
La sort els canvia tot d’una quan s’assabenten que Netherfield, una gran propietat de la contrada, ha estat llogada pel senyor Bingley, un jove ric i solter, que la senyora Bennet confia que aviat buscarà muller. Al cap d’uns dies, com s’escau entre veïns ben educats, l’agradable Charles Bingley es presenta als Bennet acompanyat de la seva germana Caroline i del seu bon amic Fitzwilliam Darcy, que és fins i tot més ric que en Bingley... però molt més reservat. 
Durant els mesos següents, hi haurà visites, sopars i fins i tot un gran ball que tindrà lloc a Netherfield i en què les cinc filles dels Bennet tindran ocasió d’enlluernar tothom. Els Bingley faran amistat amb la Jane, la filla gran, bonica i discreta. En canvi, l’Elizabeth, la segona i preferida del pare per la seva esmolada intel·ligència, topa des del primer moment amb el senyor Darcy: els prejudicis d’ella respecte del ric propietari, així com el temperament orgullós d’ell, faran molt complicada fins i tot la més intranscendent de les converses entre tots dos. 

NOTES DE PREMSA

Què en diuen les Punkis Decimonòniques al seu podcast (part I)? https://open.spotify.com/episode/3rfDs4bWxRNl3gs3KStzkX

Què en dieun les Punkis Decimonònoques al seu podcast (part II) https://open.spotify.com/episode/3YTs9pSmv6LKHA1TvxzWuS?si=cdlFxtboQwKk4wMc43L2mg